İçeriğe geç

Alize Angora Gold Ile Neler Yapılır

Alize Angora Gold ile ne örülür?

Atkı, kazak, bere, şal, yelek, kazak ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. %80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır. Üretici 3-6 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örülmesini önermektedir.

Alize Cotton Gold ile neler yapılır?

İnce yapısı sayesinde şık ve hafif şallar dikebilirsiniz. Bebek kıyafetleri: Alize Cotton Gold, bebekler için yumuşak ve hafif kıyafetler örmek için de kullanılabilir. Bebek yelekleri, şapkaları veya patikleri gibi küçük projeler için uygundur. Örgü oyuncaklar: Bu ipliği sevimli örgü oyuncaklar yapmak için kullanabilirsiniz.

Angora IP kaç numara tığ ile örülür?

Üretici 3-6 numara şiş veya 2-4 numara tığ ile örmenizi öneriyor.

Alize Angora Gold 599 hangi renk?

Alize Angora Gold el örgü ipi, yün, renk kodu: 599 (kemik)

Alize Lanagold kaç numara şişle örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 240 metredir. Üretici firma 4-6 numara şişlerle örmeyi öneriyor. Örgü için ne kadar ipe ihtiyaç olduğunu hesaplayıp gerekirse bir parça daha almanız tavsiye edilir.

Alize Angora Gold 168 hangi renk?

ALİZE ANGORA GOLD 168 Kış Beyazı

Alize Cotton Gold kaç numara tığla örülür?

%45 akrilik, %55 pamuktan üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 330 metre uzunluğundadır. Üretici 3.5-5 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığlarla örülmesini önermektedir.

Alize Cotton Gold yazlık ip mi?

Örgü severlerin yaz aylarındaki en büyük kurtarıcısı olan Alize Cotton Gold, nefes alan pamuklu yapısıyla örgülerinizde konfor sağlarken, crop, bluz, kimono ve mayo gibi yazlık kıyafetleri de örerek ferahlık elde edebilirsiniz.

Alize Angora Gold 114 hangi renk?

ALİZE ANGORA GOLD 114 Darphane.

Angora iplik nedir?

Angora tavşanı lifi özel bir hayvansal liftir. Mükemmel yumuşaklık, beyazlık ve ısı tutma özelliklerine sahiptir. Bu özellikler koyun yününden daha iyidir. Angora tavşanı lifi genellikle uzun elyaf iplikçiliğinde işlense de son yıllarda kısa elyaf iplikçiliğinde kullanımı da yaygınlaşmıştır.

Ören bayan angora ile ne örülür?

Ören kadın angora el örgü ipi 100 gr. Hafif tüylü yapısı modelinize doğallık katacaktır. Kış aylarında ördüğünüz tüm örgü ve battaniyeleriniz için uygundur. Kullanım alanları: battaniye, atkı, kazak, bluz, şal, bere, atkı vb. ürünlerin imalatında kullanılır.

Lif örmek için hangi ip kullanılır?

Alternatif elyaf iplik seçenekleri arıyorsanız, cotton iplikleri veya en iyi alpaca ipliklerini hobbyburada’da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Akrilik elyaf ipliğin en yaygın kullanımlarından biri, günlük tığ işi ve örgü projelerinizde kullanabileceğiniz pürüzsüz, tek tip iplikler oluşturmaktır.

Alize Angora Gold ne örülür?

Angora Gold ipiyle yapabileceklerinizin sınırı yok. Atkı, bere, şal, kazak, yelek, kazak ve diğer giysileri rahatlıkla örebilirsiniz.

Alize Cotton Gold tüylenme yapar mı?

Yapısı itibariyle tüylenme, terleme ve alerji yapmayan bir yapıya sahip olduğundan her türlü örgünüzde tercih edebilirsiniz.

Alize Angora Gold kaç metre?

%80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır.

Alize Cotton Gold kaç numara şişle örülür?

Üretici 3,5–5 numaralı şiş veya 2–4 ​​numaralı tığ ile örmenizi öneriyor.

Alize Angora Gold 114 hangi renk?

ALİZE ANGORA GOLD 114 Darphane.

Alize yün kaç numara şişle örülür?

%75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 100 metre uzunluğundadır. Üretici 8-10 numara şişlerle örülmesini önermektedir.

Ören bayan angora ile ne örülür?

Ören kadın angora el örgü ipi 100 gr. Hafif tüylü yapısı modelinize doğallık katacaktır. Kış aylarında ördüğünüz tüm örgü ve battaniyeleriniz için uygundur. Kullanım alanları: battaniye, atkı, kazak, bluz, şal, bere, atkı vb. ürünlerin imalatında kullanılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Genç Escort