İçeriğe geç

Prevent Ne Demek

Prevent ne demekdir?

Türkçe-İngilizce sözlükte arama yapmak için tıklayabilirsiniz. F. engellemek, engellemek, durdurmak, engellemek. kaçınılabilir s. kaçınılabilir, önlenebilir, durduruldu.

Prevent nasıl kullanılır?

Önlemek fiili genellikle bir sahiplik sıfatı + gerund veya bir nesne + from + gerund tarafından takip edilir. Öznenin gerekli olmadığı durumlarda, önlemek fiili doğrudan bir gerund veya bir isim tarafından takip edilebilir.

Prevent ne alır?

Önlemek (f) Eş anlamlılar Bu kelimeler; Bir şeyi durdurmak, engellemek veya önlemek anlamına gelebilir.

Preserve ne demek?

F. korumak, saklamak, saklamak; saklamak; reçel yapmak; konserve yapmak; Çürümeyi veya bozulmayı önlemek, bozulmadan kalmak, dayanıklı olmak. korunabilir s. korunabilir ve depolanabilir; konserve edilebilir. iyi korunmuş, kuvvetli, genç.

Prevent ilaç ne işe yarar?

Özellikleri: Konsantre solüsyon formülasyonunda, mildiyö ve yaprak yanıklığına karşı etkili bir fungisittir.

Defend ne demek?

Defend, Türkçe’ye “savunmak” olarak çevrilir. Bu kelime özellikle savunma sporlarının orijinal isimlerinde sıklıkla kullanılır.

Prevent hangi preposition alır?

Verhindert fiilini “von” edatıyla birleştirerek bir deyim fiili olarak da kullanabiliriz. Bu yapı ile bir şeyi önleyebilirsiniz.

A D Prevent ne işe yarar?

A+D Original Pişik Kremi, bebeğinizin cildinin ıslaklıktan zarar görmesini önlemek için koruyucu bir bariyer oluşturmaya yardımcı olur. Bez kullanımından kaynaklanan kızarıklık ve tahrişi gidermeye yardımcı olur. Paraben, boya ve ftalat içermez.

Prepare nerede kullanılır?

Hazırlamak (fiil) Kolokasyonlar: Pusuya hazırlanmak: pusuya hazırlanmak. Ziyafete hazırlanmak: ziyafet hazırlamak. Banyoya hazırlanmak: banyoyu hazırlamak. Faturaya hazırlanmak: faturayı hazırlamak. Arızaya hazırlanmak: arızayı hazırlamak.

Keep ne demek?

Tutmak, tutmak, saklamak, saklamak. Sözünü tuttu. Fiil: geçici olarak birinin (malı) olmak, birinin mülkiyetinde kalmak, saklamak.

Spoilt ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: bozuk.

Permanent ne demek?

Sıfat sürekli, devam eden, kalıcı, istikrarlı, kesin, statik, değişmeyen. Sonunda kalıcı bir iş buldu. Sıfat sonsuza dek dayanacak şekilde yapılmıştır. Sıfat dayanıklı, sağlam, yıkılmaz, istikrarlı.

Prudent turkce ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: ihtiyatlı.

Protect ne anlama gelir?

F. korumak, muhafaza etmek, himaye etmek, himaye etmek; ict. yabancı mallara yüksek gümrük vergileri koyarak yerli malların korunması. s. korumak, korumak, korumak.

Ingilizcede savurma ne demek?

“savurma” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 15 sonuçKategoriİngilizceGenel1Geneltossing i.2Genelblowing about i.3Genelbrandish i.

Cure ne anlama gelir?

Tedavi, tedavi. Geçmişte tedavi: tedavi edilemez, tedavi edilemez, tedavisi imkansız. Tıp, çare. Tedavi, şifa.

Tavsiyeli Bağlantılar: Anahtar Kelime Nedir Örnekler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir